Nieuws

Werken met impact op preferentieel baangebruik van 14 tot 18 januari

Werkzaamheden

Van 14 tot 18 januar wordt baan 25R gesloten voor landingen tussen 10.30 en 17.00 uur. De landingen die normaal op baan 25R plaatsvinden worden verplaatst naar baan 25L.

Lees meer

Reactivering van het BUB-baken op 13 december 2018

Werkzaamheden

De eerste fase van de vervanging van het BUB-luchtnavigatiebaken is op 13 december 2018 voltooid, een paar dagen voor het oorspronkelijke schema.

Lees meer

De website met informatie voor de omwonenden van Brussels Airport krijgt een make-over

Algemeen

skeyes en Brussels Airport hebben een nieuwe versie van de BATC.be-informatiewebsite ontwikkeld: vanaf nu vinden bezoekers er een veelheid aan extra functionaliteiten en nuttige informatie over baangebruik, weerobservaties en weersvoorspellingen, radargegevens, geluidsmetingen en een hele reeks statistieken.

Lees meer

“Groene landingen” op Brussels Airport

Algemeen

Als een van de pioniers bij de uitrol van “groene landingen” werken skeyes en Brussels Airport nauw samen met luchtvaartmaatschappijen om de ecologische voetafdruk van de luchtvaartsector te verkleinen en de milieuprestaties voortdurend te verbeteren.

Lees meer

Vervanging van het BUB-baken van 8 november tot 15 december

Werkzaamheden

In het kader van het programma voor de vernieuwing van het Belgische netwerk van luchtvaartnavigatiebakens, zal skeyes binnenkort overgaan tot de vervanging van het BUB-baken, dat zich in de gemeente Kortenberg bevindt, dichtbij Brussels Airport.

Lees meer
icon_info Plane departing Group 7 Created with Sketch. Icon triangle warning Icon triangle left Icon triangle right Icon close Icon triangle warning Questionmark Reason meteo Reason obstacles Reason unplanned Reason planned maintenance Reason capacity exceeded Reason unavailable (non-availability) Reason special activities Reason other Search Arrow right